Bestuur Draitfestival stopt na 10 jaar

Na 10 jaar heeft het huidige bestuur van Stichting MusicFestival dDrait besloten om te stoppen met het organiseren van het DRAITFESTIVAL.

We willen met name de Gemeente Smallingerland, in het verleden Fonds Coöperatief Dividend Rabobank, Wijkraad de Drait, Telematica Drachten, Visie op Succes, Adkando, Eatcounter De Drait, Jan Pultrum en alle andere vrijwilligers door de jaren heen ontzettend bedanken voor de steun en medewerking die we in al die jaren hebben ontvangen, zonder hen was er geen DRAITFESTIVAL geweest.

De belangrijkste reden dat het huidige bestuur stopt, is dat het steeds moeizamer en moeilijker wordt om met name organisaties, bedrijven én publiek uit De Drait enthousiast te krijgen voor het organiseren en financieren van een gratis voor alle leeftijden toegankelijk DRAITFESTIVAL, met als doel de mensen te verbinden; samen met elkaar!

Bij deze een oproep aan nieuwe enthousiaste mensen, bestuursleden en organisaties/bedrijven om het DRAITFESTIVAL, al dan niet in een andere vorm, voort te zetten de komende jaren.Geef u op via maildraitfestival@gmail.com